Roomie Remote: uw iPhone & iPad Smart Home Controller

We hebben de Roomie Remote -app al een tijdje uitgeprobeerd en vergelijken deze met onze speciale thuisbioscoop afstandsbediening. Roomie gaat veel verder dan het normale management van een enkele kamer van zelfs de beste speciale universele afstandsbedieningen en nog veel meer en veel meer thuisapparaten bieden nu IP -controle die Roomie automatisch kan ontdekken en configureren.

De gloednieuwe versie 2.0 van Roomie is zojuist uitgebracht en het voegt ondersteuning toe voor Indigo V6 Home Automation Software, Kaleidescape Motion Picture Servers, Belkin Wemo Switches plus de huidige Sony TV’s en LG Blu-ray-spelers.

Dat staat bovenop de al enorme lijst met ondersteunde hardware, waaronder de Fibaro HC2, Lightwaverf, Micasaverde Vera, Philips Hue, Roku, Sonos, Plex, XBMC, iTunes, AirPlay / Apple TV en Tivo – om er maar een paar te noemen. V2 voegt ook gebaarbesturing en iOS 7 -ondersteuning toe en de bestaande 2 -weg communicatie van Roomie brengt live -controle feedback naar uw scherm, evenals de mogelijkheid om streaming -afbeeldingen van uw CCTV -camera’s in te sluiten.

De Basic Roomie -app is Universal (voor iPhone / iPod Touch en iPad), kost nog steeds £ 6,99 en bestuurt 2 IP -apparaten in 1 kamer. Bestaande 1.x -eigenaren krijgen een gratis upgrade naar de nieuwe versie, net als de manier van de iTunes App Store. Om de Full Roomie-ervaring op te doen, hoewel u enkele in-app aankopen moet doen.

Het “Home Theatre Pack” is £ 13,99 en voegt de mogelijkheid toe om onbeperkte apparaten in onbeperkte kamers te maken. Het “Agent Management Pack” is £ 6,99 en maakt het mogelijk om een ​​OS X -computer te besturen (als u het nodig hebt) inclusief app -lancering, schermuitchecken en muisbesturingselement en het leveren van lokale synchronisatie en back -ups – daarover nog veel meer.

Roomie gebruikt ook een pad om infraroodapparaten te besturen. Het heeft een bibliotheek van tienduizenden IR -opdrachten en integreert mooi met het uitzonderlijke bereik van TCP/IP tot IR -hardware van Global Cache, zoals de Ethernet IP2IR Itach hierboven visualiseerd (nu beschikbaar in het VK van GlobalCache.co.uk) die is ook beschikbaar in een WF2IR Wi-Fi-versie. U kunt de lijst met ondersteunde apparaten voor kamerbroeken controleren en de globale cache IR-add-ons hebben een leermogelijkheden als uw apparaat niet wordt vermeld.

In V2 zijn het oude “Infrared Control Pack” en “HD Guide Pack” samengevoegd tot een nieuwe “Roomie Service -abonnement”. Dit geeft aan dat u een voortdurende £ 11,99 per jaar (of £ 6,99 voor 6 maanden) moet betalen om een ​​IR-apparaat van Roomie te besturen. Hoewel we de behoefte aan een lopende vergoeding voor tv-gidsgegevens kunnen begrijpen, gaven we er de voorkeur aan wanneer het IR-besturingsaspect beschikbaar was voor een one-off-betaling. We hebben dit aan de ontwikkelaars gesteld en ze vertelden ons …

Het Infrared Control Pack is veruit de grootste lopende kosten na de verkoop. We werken elk kwartaal 10.000 tot 30.000 codes bij en al dat codewerk wordt als service bijgewerkt bij US Live. Een gebruiker die in 2011 codebibliotheektoegang heeft gekocht, heeft nu 2 volledige jarenlange lopende services gehad die de codes bijwerken. Dat werk omvat niet alleen lichamen, maar ook licentiekosten en alle soorten bureaucratie. Het is echt het meest abonnementgerichte concept.

En dat is iets dat we niet hadden overwogen. De iTunes -winkel is bezaaid met apps die zijn gestorven op de wijnstok en we hadden veel liever dat Roomie er nog steeds over 5 jaar was, dus wie zijn we om het een duurzaam servicemodel te ontkennen.

We hebben de ontwikkelaars ook gevraagd om de situatie voor kamer van kamerie te verduidelijken met de bestaande IR -mogelijkheden, het is goed nieuws als u al het IR -pakket bezit – ze vertelden ons …

“Bestaande aankopen zijn grootvader – geen vervaldatum. Dat komt in 2.0.1 al in de handen van Apple. ”

Roomie heeft nog veel meer trucs in de mouwen. U kunt de optie “Volume overrijden” inschakelen en de volumeknoppen van uw iPhone gebruiken om uw apparaat te bedienen. Iets zo eenvoudig als Turn Your Home Theatre System Volume op en neer kan ontmoedigend zijn met een touchscreen, omdat u naar beneden moet kijken naar de knoppen, zodat deze basisoptie het gemakkelijker kan maken.

U kunt ook de touchscreen -ervaring vergroten door wat feedback mogelijk te maken met de trillingsoptie ingeschakeld. Je kunt zelfs Roomie pauzeren het afspelen van je systeem wanneer je een inkomende oproep op je iPhone krijgt. Er is extra hardware om IP te overbruggen om ook seriële RS-232-apparaten te besturen. Sommige IP -apparaten (zoals Samsung TV’s) zullen niet “wakker worden op LAN”, dus vereisen ofwel een IR -kickstart of een HDMI CEC -apparaat.

Het configureren van onze Pronto TSU9600 vereiste een pc en enkele redelijk complexe software, dus het is vooral uitstekend dat Cyphersoft een app heeft kunnen bouwen die volledig en onafhankelijk op het apparaat zelf kan worden ingesteld.

Een Roomie -systeem is gebouwd met behulp van de drie concepten van kamers, apparaten en activiteiten. U kunt ‘Punch Through’ volume- en stroomopties selecteren en verschillende tv -gidsen kunnen aan verschillende kamers worden bevestigd, zodat u bijvoorbeeld een FreeView -gids kunt hebben op de slaapkamer televisie, maar een Sky Guide tonen voor uw thuisbioscoopruimte. In plaats van hier te proberen te beschrijven hoe het allemaal werkt, is er een geweldige video -tutorial (hieronder) die GIVES een introductie van het proces.

Zodra uw harde werk is gedaan, zijn er een paar opties om uw Roomie -configuratiegegevens te ondersteunen, inclusief e -mail en dropbox. U kunt Roomie instellen om het Dropbox -bestand te pollen, zodat u uw installatwijzigingen moeiteloos kunt synchroniseren met IDEVICES van de families. Als u een op maat gemaakt installatieprogramma / integrator bent, kunt u deze faciliteit gebruiken om ook updates naar uw klanten te pushen. U kunt ook lokale apparaten synchroniseren zonder Dropbox via uw wifi, wat sneller is.

Al met al is Roomie een uitzonderlijk volledig uitgelichte smart home -controller voor uw iPhone of iPad waarmee u een enorme verscheidenheid aan huishoudelijke apparaten kunt beheren en complexe macro -sequenties kunt maken.

Misschien veel belangrijker nog, Roomie is een enkele app om al je spullen te bedienen, in plaats van de hel van regelmatig schakelen tussen een app voor elk apparaat en service. V2 brengt nieuwe functies, fixes en opties die zich nog enige tijd aan de top van de stapel houden.

Beschikbaar bij Amazon

#
Voorbeeld
Product
Beoordeling
Prijs

1

Logitech Harmony Elite verbeterde universele afstandsbediening voor Sky, Apple TV, Firetv, Alexa, Roku, …

5.329 beoordelingen

£ 279,99

Ga op Amazon

2

Balans en innerlijke harmonie – uiterste ontspanningsalbum, Vol. II

Nog geen beoordelingen

£ 7,99

Ga op Amazon

3

Chillout Ambient Flute Sessions – Tijdloze geluiden van vrede en harmonie voor uiterste ontspanning, …

Nog geen beoordelingen

£ 4,99

Ga op Amazon

www.roomieremote.com: globalcache.co.uk
Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Laatste update op 2021-10-04 / Affiliate links / afbeeldingen van Amazon Product Advertising API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post