Gratis Smart Home XAP -apps bijgewerkt

Er is onlangs een enorme hoeveelheid vooruitgang van James Traynor geboekt met nieuwe versies van talloze van zijn volledig gratis XAP Home Automation -applicaties die worden uitgebracht.

“Er zijn de afgelopen weken nogal wat updates geweest voor verschillende applicaties van MI4.Biz, waaronder één gloednieuwe applicatie.

XAP News3 is opgewaardeerd om Atom News -feeds te ondersteunen en, zoals te zien in de screenshot, kan nu nieuwsfeeds samen groeperen. Dit zorgt voor een veel nuttiger en duidelijkere weergave van nieuws en helpt nieuwe nieuwsitems uw aandacht te trekken.

XAP -plattegrond heeft een enorme set nieuwe functies toegevoegd, maar de grote nieuwe functie is de mogelijkheid om uw eigen gescripte webpagina’s toe te voegen, zodat u deze kunt gebruiken om te bedienen en weer te geven op elke manier die u wilt. Andere nieuwe items omvatten het gebruik van Google Maps om uw Lat/Long, verbeterde XPL-overbruggen en talloze veel meer scriptfuncties in te stellen … XAP-speech, de tekst-naar-spraaktoepassing, kan nu worden uitgevoerd als een service, meldt de voortgang van zijn Spreken en heeft een verbeterd geluidskwaliteit.
XAP Jabber, een connector tussen XAP en Jabber/XMPP Instant Messenger, is verbeterd met veel meer per gebruikersopties en beter omgaan met waarschuwingen.

Vier, de nieuwe applicatie, is een chatbot. Het integreert met xapjabber, plattegrond, schakelbord, XAP -weer en stelt u in staat vragen te stellen als “Is de hal licht aan?”, “Hoe is het weer op vrijdag?”, “Wat is het mobiele nummer van Fred”, “Draai de Hall Lights. op “,” wat is het antwoord op het leven, het universum en zo? ” En het zal het beste doen om te antwoorden. Omdat het linkt naar XAP Jabber, kunt u deze vragen overal stellen waar u een Jabber -client kunt laden met mobiele telefoons, PDA’s, laptops, sites overal. Ook zoals Jabber kan koppelen aan bepaalde servers, met andere Messenger -netwerken, kunt u deze vragen stellen aan AIM, Yahoo, MSM, Live. Dus vraag je nooit af of je de lichten weer hebt achtergelaten of uit! Alle applicaties zijn beschikbaar voor volledig gratis download ”

www.mi4.biz

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of abonneer u op onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail laten bezorgen, rechtstreeks naar uw inbox elke dag

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post