Avonturen bij het kopen van een organische latexmatras

Ok, we laten u een klein semi-grof geheim binnen. Onze master slaapkamermatras was methode oud. Hugh Hefner oud. Evenals het was een hand-me-down. De broer of zus van John heeft het zelfs gracieus bijgedragen aan ons toen we drie jaar geleden overstapten naar Richmond (na tientallen jaren van het zelf gebruikte). Ze staat dat matrassen stijver worden met de leeftijd en we kunnen zeker instaan voor dat feit. De onze was net zo zwaar als een baksteen en ongeveer net zo comfortabel als één. Het heeft echter zeker de taak gedaan in de afgelopen drie jaar, en we bevonden ons niet op enige vorm van locatie om een nieuwe eenmalige vleermuis te kopen terwijl we begonnen met ons extreme huis make -over one -ruimte tegelijk. Verf, primer, andere meubels en accessoires- zelfs een verbouwing van keuken- kwam eerst. Naast elke nacht trokken we ons terug in bed en moesten we zowel moe en werden we pijnlijker wakker dan de avond ervoor. Hier zijn zowel John als Burger die precies aantonen hoe niet leuk onze oude matras was. Kijk naar die ongelukkige gezichten.

Maar drie glorieuze jaren later kwam de tijd tot slot voor ons om een prachtige we-niet-miss-you-you-at-all afscheid te nemen van onze oude matras en een nieuwe slaapmaatje in ons leven te verwelkomen. Nu gaan we tegenwoordig niet met gewoon alles naar bed, mijn obsessie met alle dingen die Eco heeft gemaakt, verlangde me naar een pure en organische matras vrij van brandwerende chemicaliën en gemaakt van 100% natuurlijke materialen die net zo geweldig zijn voor De wereld zoals ze zijn voor mensen.

Na uren van googlen ontdekte ik een fantastisch beetje organische matrasvergelijkingssite, die me rechtstreeks naar de armen van onze nieuwe slaapkamer -metgezel leidde: de organische sereniteit Natural Dunlop latex matras door slimme rust. Het was de best geplaatste matras en het was ook echt de meest goedkope (behalve de veel lagere beoordeelde en dunnere onderaan de pagina).
Onze favoriete video’s

Huishoudelijke ambachtelijke uitdaging
Kijk wat roguishalheid volgt wanneer we elkaar beïnvloeden tot een vak uit met ongebruikelijke materialen, gekozen door onze tegenstander

0 seconden van 2 minuten, 28 seconden

Live
00:25
02:03
02:12

Voor $ 1999 voor een koninginmatras is het nauwelijks een afname van de emmer. In werkelijkheid is het duurder dan elk meubelstuk in het hele huis. Als u echter precies gelooft over hoeveel tijd u aan een matras besteedt, evenals precies hoe deze baby voor een volledige 20 jaar gerechtvaardigd is, wordt het echt afgebroken tot centen per dag, evenals de extra waarheid dat het zo geweldig is voor de Zowel de wereld als ons lichaam was echt een verkoopargument voor ons- zelfs als het de kosten een beetje verhoogde. Dus na een paar maanden sparen (we hadden eigenlijk een “matrasfonds” in onze kostenbesparingsrekening), verscheen onze nieuwe bedgenoot in drie verschillende dozen. Evenals inderdaad deed ik dat piepende en klappende ding dat ik doe als ik opgewonden ben.

Mogelijk een van de meest opvallende kenmerken van de organische sereniteitsmatras is dat u de stevigheid kunt personaliseren. Het bestaat uit drie drie-inch lagen natuurlijke latex ingekapseld in een gelicentieerde biologische katoen- en wolklep, dus elke laag kwam in zijn eigen doos (een andere toegevoegde beloning is dat het van dichtbij chrlottesvile, Virginia werd verzonden, dus het had niet om vele kilometers naar onze deur te reizen- hoera voor het kopen van “lokaal”). Hier is een van de lagen samen met het biologische katoen en de wolomslag:

Het plezier begon ongeveer een week eerder toen we tijdens het bestelproces persoonlijk de dichtheid van elke laag op internet konden kiezen (kiezen tussen zacht, medium of stevig), zodat we de perfecte gepersonaliseerde matras alleen voor ons kunnen produceren. Je kunt zelfs elke laag opsplitsen in het midden, dus als John een zachte matras leuk vond, net als ik een moeilijke, hebben we misschien verschillende latexdichtheden aan weerszijden van de matras geselecteerd voor een geïndividualiseerd resultaat. Omdat we allebei van een matig stevige matras houden (niet bakstenen bevredigen zoals onze vroegere, gewoon niet zo goed zacht omdat we terug zijn, evenals buikslaapjes) hebben we gepraat met een van de telefoonconsultants en gingen we uiteindelijk met een Laag van “medium” voldaan aan een tweede laag “medium”, evenals een laag “zacht”. en onnodig om te vermelden wanneer die drie lagen in hun eigen dozen verschenen, konden we niet wachten om alles samen te stellen. Je begrijpt dat we hier van doe -het -zelf -banen houden! Allereerst hebben we onze oude matras vrijgemaakt (die we trouwens vrij hebben):

Daarna hebben we geholpen aan de zo-eenvoudige-burger-could-do-it-aanwijzingen die in een van de dozen kwamen. Allereerst hebben we het onderste deel van de dekking van de biologische katoen en wol neergelegd:

Daarna haalden we de laag van natuurlijke latex gemarkeerd “bodem, medium” en staken het in het deksel, schudden het rond alsof we een kleed omhoog schudden totdat het gecentreerd was en zelfs over de bodem van het deksel. Zelfs met slechts één 3 ″ laag gat-doorgesneden latex was ons bed eonen comfortabeler dan onze oude binnenveer antiek.

Daarna zetten we de “middelste, middelgrote” laag latex op de”Bottom, Medium”, evenals daaraan voldaan met de “bovenste, zachte” laag, die u John hieronder kunt zien aanpassen:

Zodra elke laag gelijkmatig was gestapeld en in de hoes was uitgelijnd, was het tijd om de bovenkant van de hoes binnen te halen en rond alle drie de stukken latex te ritsen om ze op locatie te houden voor de lange termijn (20+ jaar volgens naar de garantie).

John werkte zijn methode rond de hele matras, ritste terwijl hij ging, evenals voordat we het begrepen, we hadden een volledig werkende nieuwe matras om thuis te bellen naar huis. Evenals omdat elke laag 3 ″ dik is, plus er is de gewatteerde organische wol- en katoenklep, is onze nieuwe matras een decadente 11 ″ dik (in tegenstelling tot onze haketische oude 6 ″ innerlijke voorjaarsvariëteit). Woorden kunnen niet precies onthullen hoeveel we ons 2-jarig jubileum voor elkaar leuk vinden (Cotton is verondersteld het 2-jarig jubileumthema te zijn, evenals door Golly de cover is echt puur biologisch katoen!). Kijk precies hoe geweldig het leven is als je een nieuwe matras hebt. Je begint te poseren alsof ze optreden in die commercials met het wijnglas op het bed:

Dus dat is het verhaal van pijnlijke ruggen, onderzoeken, bestellen, evenals samenstellen, wat resulteerde in het slapen als baby’s sindsdien (geen geveerd veerbed meer vereist). Onze werkelijke verjaardag is pas op 7 juli, maar we zijn zeker blij dat we onze centen hebben gered voor iets dat we al vele jaren (en jaren) zullen waarderen. Naast het spreken over het verstrijken van de tijd, kijk je nog steeds die nog steeds rondhing op onze nieuwe matrasuren nadat we het hadden verzameld en zich terugtrokken in de hol om een buis te bekijken. Yup, Burger werd vanaf de eerste dag aangeboden.

Hoe zit het met jullie. Is elk soort van u nodig voor een nieuwe matras of nog een thuis essentieel zoals een bank? Elk type huwelijksevenement jubilea die met katoen (of iets anders) op de agenda komt? Vertel.

PSST- Op zoek naar een update over hoe we onze matras precies leuk vinden? Inspecteer deze follow-up publiceren waar we precies beschrijven hoe we denken over onze enorme matrasschakelaar na veel gebruik.

Meer berichten van Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post