New Remotes on Video

Daniel Tonks heeft zojuist nog een van zijn uitzonderlijke video’s uitgebracht, dit keer met nieuwe externe modellen uit de CES2007 -show …

“Vandaag ben ik erg blij om (eindelijk!) Onze elfde video te presenteren, namelijk de CES 2007 -tour van Remote Central. Met iets meer dan 8 minuten lang benadrukt deze video niet alleen nieuwe en binnenkort te geven universele afstandsbedieningen, maar het geeft je ook een beetje smaak van hoe het is om bij CES te zijn.

Er zijn dit jaar een buitengewone 19 afstandsbedieningen, waaronder de TV Compass Wifi Universal Smart Remote, de Sunwave SRC-3060 en SRC-3200, de Philips SRM7500 en SRU8010, The SoundGraph Imon voor All, The Interlink Sidelink, The Remote Options Tsr800, TSR800, TSR800, TSR800, Een voorproefje van de R70 van URC en volledige controle MX-810, plus nog veel meer.

Je vindt links naar drie versies van de video op onze CES 2007 -rapportpagina, beginnend met een “kleine” versie voor dialup -gebruikers, gevolgd door een “medium” -versie voor breedbandgebruikers, en ten slotte is er een “HDTV” -versie in vol 720p High Definition Glory voor extreme breedbandgebruikers die de grootste kwaliteitservaring willen! Dit is onze vijfde video die tot nu toe in HD is geproduceerd, en ik hoop dat je ook een aantal van de anderen moet bekijken! ”

Download de video hier – Remotecentral.com

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post