Nieuw IDRATEK -forum gelanceerd

Er is door onze lezers gevraagd om een ​​forum te configureren specifiek voor het IDRATEK -systeem. We zijn blij om aan te kondigen dat ons nieuwe IDRATEK -forum in het weekend online is gegaan. Karam van Idratek heeft een inleidend bericht geplaatst en hij zal bij de hand zijn om IDRATEK -vragen te beantwoorden waar hij kan …

“Welkom bij het IDRATEK -forum – dit is de plek waar u discussies kunt vinden met betrekking tot het IDRATEK -systeem en alles wat vaag verwant is, maar als u alleen uit interesse kijkt, wordt hieronder een introductie aangeboden:

Inleiding tot IDRATEK: IDRATEK is een Britse bedrijf wiens product een 2e generatie thuisautomatiseringssysteem is. 2e generatie? Ja, hiermee impliceren we een niveau van capaciteit dat veel verder gaat dan de alledaagse afstandsbediening en geplande beheren concepten die veel mensen beschouwen als implicerende huisautomatisering.

Het IDRATEK -systeem is ontwikkeld, specifiek voor thuisautomatisering – het is geen uitbreiding van een verwarmings-, alarm- of verlichtingssysteem. Dit houdt in dat we in het begin over het meest essentiële aspect – integratie – het beste dachten.

Om dichter bij de echte thuisinformatie te komen, werd al vroeg erkend dat je een omgeving nodig had die rijk was aan sensorische informatie en het vermogen om efficiënt te communiceren met verschillende apparaten. En om nuttig te zijn, zou elk fysiek systeem lage kosten moeten zijn en bij voorkeur mager. ”

Nieuw IDRATEK -forum hier: idratek.com

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of meld u aan voor onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail bezorgen, rechtstreeks naar uw inbox elke dag

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post