Een goedkope en gemakkelijke plank voor die lege plek over de tv

Ding Dong, de kale plek boven de tv is dood.

Weet je nog hoe het er een paar jaar zo uitzag?

Onze favoriete video’s

En toen zijn we afgestudeerd aan een grotere tv en hielden we het ideale mediababinet voor nog een jaar of zo in de gaten.

En toen kwamen we eindelijk hier met de hulp van een $ 59 -kast dat we in een tweedehandswinkel vonden …

WEW. Zo opgetogen is het NNM (Nekkid niet meer). Let niet op die krachtstrook op de grond, ik heb overweeg dat het achter het mediabast heeft geschoven om het te verbergen.

Dang het voelt goed om een gangsta te zijn, daar een plank hebben.

We hebben eigenlijk een aantal opties voor boven de tv (hangende frames/kunst, iets 3D in de categorie “Wall Decor” besproken, een kant-en-klare plank opgehangen, een van onze eigen plank maken zodat we de lengte, diepte en de konden kiezen Beugels, enz.). Het laatste idee is gewonnen dankzij het in de gaten houden van alles in een van die categorieën voor de afgelopen jaren, niets vinden dat werkte/we hielden, en eindelijk het heft in eigen handen te nemen en iets te maken dat perfect bij de muur past.

Het goede nieuws? Het kostte ons maar een paar uur en ongeveer $ 20.

Wat betreft hoe we het hebben gehaald, hebben we een 10 ″ groot populierbord van Home Depot opgehaald en het gewoon tot lengte gesneden en ondersteund met enkele in de winkel gekochte beugels, ook van Home Depot. Oh en de algehele afgewerkte planklengte is 56 ″ gezien het feit dat het mediababinet eronder 60 ″ is (we dachten dat dat een geweldige compatibele lengte was).

Toen het betrekking had op de kleur van de plank en de haakjes, hebben we ze in voorbereidingen en schilderden ze allebei wit (de beugels waren oorspronkelijk zilver), alleen omdat we niet wilden kamer zoals de witte frames over de bank, de witte spiegel over het bureau, enz.).

We hebben ook een beslissing genomen dat de beugels op de bovenkant van de plank plaatsen in plaats van eronder alles op hetzelfde vliegtuig zou houden – in plaats van potentieel afleidende beugels te hebben die uit de bodem van de plank porren en op de tv indringen. Het is absoluut een van die te ezo-eigen dingen, maar we houden van de beugels hier bovenaan gezien het feit dat we beugels onder de planken in de keuken hebben (Ikea verkoopt enkele planken met beugels bovenop, dus het is blijkbaar een vrij gebruikelijke ding).

We wilden gewoon niet dat de plank zelf aandacht stal van zombies, witte wandelaars of waardige Britten die we misschien leuk vinden op de tv eronder (voel me gratis om te raden naar welke drie shows we net hebben verwezen). #NERDSFORLIFE

Vervolgens gebruikten we alleen zware taakankers die gegarandeerd veel meer gewicht zouden ondersteunen dan we ooit op die plank zouden zetten om elk van de haakjes te beschermen. We hebben ook wat extra sterkte lijm toegevoegd aan de beugelbases voordat we ze in het gezicht van de plank schroeven voor extra verzekering. Veel mensen neuken en lijmen dingen van bovenaf en het geldt goed en stevig, dus het is niet nodig om de beugels onder de plank te kopen om het te ondersteunen. Laten we zeggen dat minstens drie Clara’s theoretisch eraan kunnen hangen …

Oh man. Kun je deze bloemen likken, of ben ik dat alleen? Ze worden Rhinocerus Ranunculus genoemd.

Ik kan je niet vertellen hoeveel beter het is om op de bank te zitten zonder vreemd te hebben “Ugh, deze muur is al jaren leeg! Kerel, ga daarmee door! ” gedachten.

Nu kan ik gewoon met mijn voeten omhoog zitten en mijn schouders afstofferen, Jay-Z-stijl.

Wat betreft wat het op onze nieuwe plank leeft, leunde ik een paar frames die we daar al hadden (en gebruikte Poster Putty zelfs op de basis van hen om ze groot en veilig te houden). Binnenin hebben we:

Een “squeeze the day” -pagina van een oude Boden -catalogus waar ik altijd van heb gehouden

Een blauwe botanische print van Ikea een tijdje terug

Een polaroid van John en ik bij een van onze boekondertekeningen (we realiseerden ons dat we die op geen enkele manier hebben eren – en ik heb zelfs wat Clara -kunst gebruikt om er een aangename gele mat achter te maken)

Natuurlijk zijn er ook die behoorlijk verse bloemen die over een week of twee sterven en dan zat ik op de bank zittend te denken: “Ugh, die bloemen zijn dood. Kerel, ga daarmee door! ” – maar het goede nieuws is dat ik nu de tevreden eigenaar ben van Pretty West Elm Paper Flowers (meer daarover hier), dus die zullen hopelijk verder gaan waar de echte zijn gebleven.

En dan ga ik gewoon op de bank zitten en me concentreren op de zombies. Zoals het moet zijn.

Oh maar voordat ik ga, blam:

Kun je geloven dat dit is hoe deze muur van de woonkamer eruitzag op de dag dat we verhuisden?

Nu is het allemaal “Kijk nu naar me.”

Wat hebben jullie over je tv? Een spiegel? Een plant? Een zombie -actiefiguur (weet je, als aanvulling op de echte op tv)?

Meer artikelen van Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post